Dobrodošli!

Poštovani suradnici, kolegice i kolege, studenti i prijatelji osteopatije, prvi puta u 18. godišnjoj povijesti osteopatije u Hrvatskoj, Hrvatska akademija osteopatije i Hrvatsko društvo osteopata organiziraju 1. Hrvatski osteopatski kongres sa međunarodnim učešćem.

 Nastojimo okupiti vrsne domaće i strane osteopatske stručnjake, ali i stručnjake drugih grana znanosti na tijelo orijentiranih zdravstvenih djelatnosti.

 Kongres je koncipiran kao niz predavanja i radionica, poster prezentacija i panela na temu Djeca – mozak – srce.

Održava se u Dubrovniku, Poljana Paška Miličevića 4, Dvorana Ivana Pavla II,  u Starom gradu od 26. do 28. 04. 2019. godine.

 Osim znanstveno – stručnog dijela, značajan dio kongresa je i međusobna razmjena iskustava , te edukativni izlet gradom i okolinom, a zajednička svečana večera uvijek je vrhunac ovakvih skupova. Nadamo se da će potencijal 1. Hrvatskog kongresa osteopata s međunarodnim učešćem biti prepoznat kako od struke, tako i od strane krajnjih korisnika ne samo na individualnoj već i na široj društvenoj i regionalnoj razini. Zbog toga vas pozivamo da nam se pridružite, kako bi ovaj stručni skup postao temelj tradiciji održavanja osteopatskih stručnih skupova u Hrvatskoj.

 Uskoro više informacija na stranici Hrvatske akademije osteopatije i Hrvatskog društva osteopata.

 Srdačno u ime Organizacijskog odbora Kongresa:

Velda Lulić i Gordana Vešligaj

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontaktirajte nas!

Imate li dodatnih pitanja vezano za kongres slobodno nam se obratite.